Problémamegoldó Peti haladéktalanul intézkedik! 😵

  Megtekintés 542,350

Videómánia

7 hónapja

A videóm nem volt sem sértő, sem uszító, ellentétben azokkal a lejárt, képmutató celebekkel és jelentéktelen arcokkal, akik azonosultak a videóban látott szereplővel és magukra vették. Köszönöm, hogy a legviccesebb videómmá tettétek ezt a műalkotást, és ne felejtsetek el feliratkozni. :)
További felháborodnivaló:
hupost.info/chat/e5990nCXhNl-oMY/vide
hupost.info/chat/nXOEzG6VXZmPgLA/vide
hupost.info/chat/hnqAsoZsec9oobQ/vide
hupost.info/chat/qnVh1Imdn6mFkbg/vide
hupost.info/chat/hYVpr39mhqiml5c/vide

Megjegyzés
Daniel Amon
Daniel Amon 7 hónapja
emiatt a videó miatt van most ekkora hiszti? gyerekek... ebben a videóban semmi gáz nincs, semmi probléma a videóval. a gyerek tényleg elég "különleges", de Dancsó nem tapos a lelkébe, sőt. szerintem a gyerek összepisili magát, h kapott egy kis hype-ot. talán a királynő is gratulál neki..! ez nagyon messze van az alázástól. jó lett.
szejetem a kubut
szejetem a kubut 25 perccel
9l
Zoe Kukta
Zoe Kukta 2 hónapja
igazad van
Hun Andor
Hun Andor 2 hónapja
Daniel Amon! A következő sorokat a legnagyobb tisztelettel írom neked, és a többi veled egyet értő komment olvasónak. Nyílván valóan nem kell elmondanom, de ha nem lenne világos elmondom: ez az én szubjektív véleményem a témával kapcsolatban. Azzal nincs problémám, hogy Dancsó készít valakiről egy ilyen kaliberű videót. Az már más kérdés, hogy az elkészült tartalom szórakoztató, informatív, és vagy hasznos -e. Szerény véleményem szerint az előbb felsoroltakból kevés érződik Dancsó videóiból az elmúlt években. Viszont nem azt akarom boncolgatni, hogy az elmúlt években merre ment el Dancsó munkássága. Hanem azt, hogy az itt látható tartalomnak a következményei mik. Mivel a videó egyik legfontosabb eleme Peti kifigurázása akár a sétálásának, vagy a kimagasló törvényben lévő jártasságát, beszéd stílusát stb. Mivel azt jól tudjuk, hogy Dancsó videóit nem csak a 17 és 21 évesesek nézik, hanem azok a 11-12 éves gyerekek is, akik még nem sajátították el a kritikus gondolkozást, és emiatt vakon követik Dancsót és spamelik a hozzászólásokban, hogy "Ha én így beszélnék megölném magam" meg ilyen gusztustalan kommenteket. Illetve arról még nem is beszélve, hogy ha ez egy olyan személy, aki még egy községben is él Petivel, akkor már szerencsétlennek nem csak a HUpost-on kell ezt olvasnia, hanem ne adj isten ezt is hallja szemtől- szembe az embertől. Én személy szerint nagyon tisztelem Petit, hogy már ilyen fiatalon próbál tenni a közösségért. Nem hiszem, hogy ezért kikéne figurázni azt ami az ő korosztályában nem megszokott jelenség.
Eszter Kovács
Eszter Kovács 3 hónapja
@Senpai Tabby Mert 1 esek túl reagálják a dolgokat 🤣
Kitti Tihanyi
Kitti Tihanyi 3 hónapja
Ja ezzel nincs semmi baj+,hogy ez a gyerek szerintem nagyon túl tolja ezt a dolgot
PUHA
PUHA 6 órája
Ez tipikusan aza gyerek akit mindenki megakar verni csak azért mert létezik!
Aranka Molnár
Aranka Molnár 23 órája
Eléggé szokatlan, hogy egy 14 éves gyerek így beszéljen és ezek a témák iránt érdeklődjön. Én is 14 vagyok, de csak olvasni, animézni meg enni szeretek. 😁+a temérdek könyvből nyilván én is tudok választékosan fogalmazni, de azért ez kicsit túlzás😅😃
Dusán Fehér
Dusán Fehér Napja
Az a levegővétel 🤣🤣🤣
Áron Timóteus Szabó
Áron Timóteus Szabó Napja
6:48 ahhoz tanulni is kéne fiam nem csak intézkedni meg játszani a fontos embert.
Krisztina Kutassy
Krisztina Kutassy Napja
All-másfüszíttö- - konn-di👍👍👍👏👏👏👏👌👌👌👌👌
farkas gabor
farkas gabor Napja
Csak a Legenyes!!!
Robert Mozer
Robert Mozer Napja
Idegesito ez a gyerek
Árpád Dudás
Árpád Dudás 2 napja
Szerintem ez a videó nem kritizálja,bullingolja a kisebb Petit,szóval nem értem a felháborodást meg a hisztit! Inkább csak értelmetlen volt ezt elkészíteni mert nem túl szórakoztató vagy érdekes... Attól függetlenül volt rosszabb videód is szóval ezt ne vedd sértésnek ez az én szubjektív véleményem!
Krisztián Fekete
Krisztián Fekete 3 napja
Miért szól Buráló gyüjtés a videó elején? :D
Game T
Game T 3 napja
1 mód arra hogy tanulás nélkül okos legyél (Görgess a válaszért👇) ilyen nem létezik szóval Irány tanulni😅😏😉
Ella BGgroupHun
Ella BGgroupHun 3 napja
Szerintem Dancsó többnyire pont arról beszél, hogy a gyerek pár dologban már fejlettebb, mint amilyen ő volt 14 évesen. És nem mond olyan hűűűde goromba dolgokat, csak kicsit kijavítja, terelgeti.
Lénárt Martin
Lénárt Martin 3 napja
Egy videó minél nagyobb felháborodást kelt, annál nagyobb a létjogosultsága, annál jobban kell nyomatni. Nem szeretem a videóidat, mert számomra egyáltalán nem szórakoztatóak, de annak örülök, hogy ezt újból nyilvánossá tetted, és nem hajtasz fejet az elvárások előtt, amik meg akarják mondani, hogy mit szabad tenni vagy mondani és mit nem. Az elvárások ellen minden eszközzel lázadni kell.
Zsolt Nádasdy
Zsolt Nádasdy 3 napja
Petikém, ha végigmennél a 84 es főuton egész úton a közútkezelővel telefonálnál
Sz Esik
Sz Esik 4 napja
Peti nem lány? Csak én látom
Dávid Pálfi
Dávid Pálfi 5 napja
Ha ezt a gyereket nem vertèk el eddig akkor èn vagyok a miniszterelnök
Horváth Csanád
Horváth Csanád 4 napja
Téged kéne pitypang
Iron Man Gaming
Iron Man Gaming 5 napja
Tanulmányozom a Kommentszekciót.
Marcell Ordasi
Marcell Ordasi 5 napja
14 éves vagyok félig én is ilyen😅
Clams
Clams 5 napja
dislikeolók között kisorsolunk egy humorérzéket
Fluke
Fluke 5 napja
4:30 xddd
Mátyási László
Mátyási László 6 napja
Hát több esze van mint neked. 🙂
arthiewu
arthiewu 6 napja
dancsó petike, ezzel jól mellényúltál. szánalmas vagy.
gyurma.
gyurma. 7 napja
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0pT1cs boneS
0pT1cs boneS 8 napja
Amikor 14 évesen BOOMER vagy😂😳
Domonkos Kovács
Domonkos Kovács 10 napja
szegény srác római jogon nevelkedett........
Trash Hunter
Trash Hunter 10 napja
hhhhhhhhh
FTV Selah
FTV Selah 11 napja
Ez a srac példaértékű, okos, tanult es szokincsben gazdag, nem azt érdemli hogy vicc tárgya legyen, főleg hogy sulis. Remélem nem szekalják az osztálytársai emiatt. Nem szidom Dancsot sem, de azért nem kell bármiből és bárkiből gúnyt űzni. Surolta a határt de nem esett a ló túloldalára. Akik pedig a légzés problémája miatt bántsák, gondoljatok bele, szegény srác nem tehet róla, lehet asztmás vagy valami más légzőszervi betegsége van...ami kicsit sem vicces! Senki sem tökéletes! én tisztelem a srácot!
Adani12345
Adani12345 Napja
Abban meg abszolúte igaza van, hogy sikert csak így lehet elérni ebben az országban nálunk ha piaci légy módjára rámenős, lehet ez idegesítő valakinek, de másképp nem lehet, ha kidobják az ajtón visszamászik az ablakon, addig járt a polgármester meg a vasút nyakára is, vélhetően ameddig a sokadik elhajtás után már foglalkoztak is vele, hogy mit is akar, és elérte a célját, másképp nem sikerült volna.
Peter Szentes
Peter Szentes 11 napja
És petike pofátlanul visszatette. Igaz hazavágta ez a videó a csatornáját.
Bonifác Z.
Bonifác Z. 12 napja
Ez minden, csak nem alázás.. az alázás egy külön fogalom. Ez tudjátok mi? Vicces bemutatása egy 14 éves fontoskodo gyereknek. Elhiszem hogy okos, meg tisztelem hogy az ő korában is vannak ilyen emberek akik tesznek az otthonukért, de ne csak azt lássuk hogy Dancsó+14 éves gyerek=megalázás Idióták! 😃 (Tisztelet a kivételeknek)
Just Betti's Thigs
Just Betti's Thigs 14 napja
Nagyobb a gyerek szókincse mint a legtöbb influencernek együttvéve.
PuyoMaster
PuyoMaster 16 napja
Szerintem nem szükséges a bocsánatkérés. Te azt csinálod, amit eddig is csináltál. A többiek csak irigyek, és nem értik. (Jaj, mindjárt jönnek az utálkozók.🍿)
Peter Szentes
Peter Szentes 11 napja
Köszönjük kedves molnárktisztiánkaa, hogy kifejtette kurvahasznos véleményét.
dog hungary
dog hungary 17 napja
Visza töltöted Dancsó szégyelld magad!!!
Rop i
Rop i 18 napja
4:25 nem mintha annyit ártana a helynek :)
Rop i
Rop i 18 napja
Ez a gyerek olyan mint egy 50 éves politikus xD
pterks911
pterks911 20 napja
Lobotómiát szegénynek.😏🤦
ATI
ATI 20 napja
8:34 -nél mi történik a homlokoddal?
ATI
ATI 11 napja
@Peter Szentes hogyha olyan fölösleges akkor minek foglalkozol vele. Tudod nem kell minden kommenttel foglalkozni. És amúgy is, vannak olyan kommentek amik olyasmik hogy: "első,k,haha,kecske,sz*r". nem hinném hogy ez lenne a legfontosabb amivel foglalkozhatnál.
Peter Szentes
Peter Szentes 11 napja
Egy reklâm meg egy olyan dolog amit frleslegesen írsz le
Bálint Németh
Bálint Németh 17 napja
lol észre se vettem
Ful Diszno
Ful Diszno 23 napja
Semmi rosszat nem mondott Peti
Benedek Kiss
Benedek Kiss 23 napja
Nemèrtem hogy mèrt kell ki gunyolni egy tök normális 14èves fiút Meg hogy azèrt szereted a divat bemutatót hogy hátha el esik valaki Gratulálok ezt nem nèztem ki belöled
Károlyné Illés
Károlyné Illés 24 napja
Legyen mán meg az a 17 ezer dislike 😃
two waloff
two waloff 24 napja
6:45" Ő ezt már nem önirőnikusan használja,már rég nem ő ténylegesen ebben él elhiszi és e szerint hozza a döntéseit."
Horváth Boldizsár
Horváth Boldizsár 24 napja
Abszolut igazad van Petikem(Dancso) Ezt a videot csak a fejlett humorerzekkel rendelkezok erthetik... Resspekt
Peter Szentes
Peter Szentes 11 napja
Hejessen îrssz tessa
Tibi Albert
Tibi Albert 25 napja
csak visszakerült:)
Peter Szentes
Peter Szentes 11 napja
Ez miért smyle
Peter Copek
Peter Copek 26 napja
Kedves Peti, sok évvel ezelőtti videoidon te se voltál még olyan jól fésült és trendi. Elég nerdy voltál, nem de? Ennyire ne felejtsd már el, hogy miből indultál. Mellesleg a kis srác valamit akar, tesz a közjóért. Azon kívül, hogy teszed - veszed magad a dinnyéddel ( no queen, no opulence here) te mit adsz a világhoz? Te mivel járulsz hozzá egy jobb világhoz? Remélem önmagad szembeköpése nem fáj túlzottan ;))))
T Attila
T Attila 28 napja
kölyök alkalmanként vagy 2 köbméter levegőt beszív
Bence Tóth
Bence Tóth 28 napja
Nem úgy volt hogy ezt a videót letörölte?
Peter Szentes
Peter Szentes 11 napja
Aztán a csatornája befuccsolt és azért a havi 10 000 ért visszatette
Lily
Lily 28 napja
Most emiatt van ekkora botrány? Miért nem értik az emberek, hogy ez VICC. Dancsó Péter nyílvánvalóan viccnek szánta, mint olyan sok minden mást. Mondta a gyerek, hogy zavarja? Nem, nem mondta. Akkor meg?
Peter Szentes
Peter Szentes 11 napja
Miért nem értik meg az emberek, hogy gyurcsány is csak vicc
Gergelj
Gergelj 29 napja
Most komolyan az a legnagyobb baj hogy nagy levegőt vesz? Szánalmas...
Ákos Domonkos
Ákos Domonkos Hónapja
"A videóm nem volt sem sértő, sem uszító, ellentétben azokkal a lejárt, képmutató celebekkel" - Képmutató celebekkel, mint pl. veled?
Emese Vég
Emese Vég Hónapja
Nem tudom kinek viccesek a tartalmaid.😶
Lajos Zsolt Mészáros
Lajos Zsolt Mészáros Hónapja
Sokadjára nézem ezt a videjót és mindig felmerül bennem a kérdés hogy ez a gyerek normális? Már nem azért de a jogszabály az nem ment meg akárhol pl: faluban a cigányoknál (semmi sertés irántuk), vagy ha a Blahán megtámadnak stb. Szóval szerintem ebből a gyerekből max ügyvéd lesz. Én is 14 éves vagyok és azt se tudom hogy mi a fene leszek ha nagy leszek. Szóval csak azt tudom elképzelni hogy ha mindenütt jogszabályokat fog mondani úgy elverik mint a 21. ( NEM ONLINE BULLYING!!!!)
barnus cz
barnus cz Hónapja
Mintha folyamatosan meg akarna fulladni. Kész a gyerek xd
Big mr
Big mr Hónapja
Sírok 😂
Bius Strausz
Bius Strausz Hónapja
sok volt a kubu Petinek
Nyilas Károly
Nyilas Károly Hónapja
Legalább mostmár nem csak a vasat, de a szalagot is kihúzhatják a beledből ha felnyársalod magad. =D Elvégre az a szalag annyit árul el hogy ott tilos átkelni, a kiálló vasra nem hívja fel a figyelmet. Levágatni mert akkor tényleg biztonságos?? A fenét, az nem olyan látványos! =D De azt a király udvari családnál is élhetne előterjesztéssel, miszerint Almasfuzito-Felkso nem helyes, a másikról hiányzik az irányítószám. Már majdnem teljesen elhittem hogy ezek a borítékok tényleg a királyi udvari családtól származnak, Erzsébet királynő azóta éjt nappallá téve várja eme nemes hazudozó szerelmes leveleit. =( Már a királynő elfogadta 14 éves Petikét a mesterének is, borítékain már csak Master Peternek meri szólítani,fontos az alázat. Amellett a köztársasági elnökös résznél is csak egy félig kitöltött borítékot lenget, majdnem csőbe húzott a kis ravasz! =(
Pál Zsalakovics
Pál Zsalakovics Hónapja
Tényleg?
Költő Józsi
Költő Józsi Hónapja
szegény mit kaphat az Iskolában
Peter Szentes
Peter Szentes 11 napja
Az ilyen kommentek után max 5 öst.
László Rézműves
László Rézműves Hónapja
Énsem értem hogy mit kel hisztizni miatta,ez egy paródia... nyílván ha Dancsó helyeselne, meg ilyesmi valószinűleg nem nézném, de mivel poènos videókat csinál így nézem! Nem védem Dancsót de ez egy paródia nemkel a szívére venni senkinek
ivan bodzsar
ivan bodzsar Hónapja
Ezen volt botrány? 5:46 hatnál senki nem figyelt?
puppiravasz
puppiravasz 2 hónapja
almásfüzítőről át kellene költöznöd észak kóreába
sjtostejfölös pringles
sjtostejfölös pringles 2 hónapja
El is mondta hogy "tökjó hogy ilyen okos a srác de egy kicsit túl tollja. A sjatkukacoskodást"
Elena Helszky
Elena Helszky 2 hónapja
Nekem nem tetszik hogy túl okos. Ebből később még miniszterelnök lesz, aztán lehetünk.🤦🏼‍♀️
Máthé Hunor
Máthé Hunor 2 hónapja
De az a Peti úgy beszél,mint egy lány,mondjuk fogszabájzója van
Lajos Zsolt Mészáros
Lajos Zsolt Mészáros Hónapja
Ja hát ennyi évesen (én is 14 vagyok) már a hangjának mutálnia kell
Candrea Marco
Candrea Marco Hónapja
szopol
Sanya YT
Sanya YT 2 hónapja
Amugy Dancsónak fúllba igaza van ..... túl tolja a dolgokat......
Nándor Ádám
Nándor Ádám 2 hónapja
Én nagyon tisztelem az ilyen embereket akiket ennyi minden érdekel de nem hiszem, hogy 14 évesen ennyire odakéne figyelni mindenre szerintem ez beteges.
OR SI
OR SI 2 hónapja
Harry. Poter. 🤓🤓. Boldemlord
Peter YT
Peter YT 2 hónapja
XDDD az a gyerek ugy vesz levegőt minden alkalommal, mintha a víz all jött volna fel fél perc fuldoklás után. Amúgy meg mivan abba ha kicsit híres lett? Ha nem akarta ezt akkor minek töltötte fel a videóját? Én megértem a gyerek felét it is, mivel kicsit én is ilyen vagyok/voltam, de attól még nem kellene instant strike ot nyomni erre a videóra like aki egyetért:D
lakatos nelli
lakatos nelli 2 hónapja
6:48 - S ezután a honvédelmi minisztéhiumban, vagy egyéb rhendvédelmi szerhveknél szehetnék vezetői pozicióban tevékenykedni
zoltan fekete
zoltan fekete 2 hónapja
Fogadjunk hogy ő lessz az új orbán viktor🤣😂🤣 BOOOOOOOMER
Miki Horváth
Miki Horváth 2 hónapja
Ezt nem letörölted, mert botrány lett belölle ? (Mármint ez a videó) hogy ne köss bele.
Gyula Fehér
Gyula Fehér 2 hónapja
Gratulálok a kis srácnak! Vannak vicces pillanatai a videónak, de azért úgy érzem, hogy méltatlan hozzád , hogy egyben rajta poénkodsz. Ennyi értelem szorulna a hasonló korúak túlnyomó részébe, akkor lehet jobb lenne egy kicsit ez az ország!
Ábel Balogh
Ábel Balogh 2 hónapja
Az angol udvarból érkezett levél Almásfüzítő-felső lakcímre érkezett! Botrány!
made max
made max 2 hónapja
Először a csávó kalapalja Visza a fogát és utána pofázon a politikáról.
H. Nándor
H. Nándor 3 hónapja
6:42 az nehéz elérni
Dávid Albert
Dávid Albert 3 hónapja
Nem ugy volt h letorolted?
G. Ligeti
G. Ligeti 3 hónapja
Nincs baj ezzel a videoval. Anno sem volt. Aki ismeri a munkásságod, tisztàban van a stílusoddal. Egyáltalán nem bántó, legkevésbé sem alázó a video. A többi youtuber kapta fel a témát, gondolom azért hogy felkapaszkodjanak, nagyobb visszhangot kapjanak.
CLA HUN
CLA HUN 3 hónapja
Szerintem sokra fogja vinni a kisrác!
Barnabás Bánfalvi
Barnabás Bánfalvi 3 hónapja
Köszi hogy újra kiraktad! Jól meggaszomtad a leírásban (: very goooood Szerintem probléma megoldó peti is röhögött nem hogy megsértődött volna
********
******** 3 hónapja
Szájer utánpótlás👌
Béla Végh
Béla Végh 3 hónapja
Szegény gyereknek sose lesz nője :D amúgy nagyon aranyos és okos :D
Moos
Moos 3 hónapja
Ez csak nekem publikus?
proxy
proxy 3 hónapja
Már nem azért de 10 hetes a kiképzés. 1 hét után megdögölne
Bence Barsi
Bence Barsi 3 hónapja
Ennyire nincs élete és unatkozik
Bence Barsi
Bence Barsi 3 hónapja
Kis stréber
Zétény Kollát
Zétény Kollát 3 hónapja
ez hatlmas geci xDDDDDDDd meghaltam xD
Attila Dávid
Attila Dávid 3 hónapja
Ott volt a borítékon hogy "Air mail" nem az hogy "Horse mail carriage"
Levy_ _
Levy_ _ 3 hónapja
Najó ezzel a videóval tényleg semmi baj nincs
Kitti Tihanyi
Kitti Tihanyi 3 hónapja
Ez a gyerek csak engem idegesít????????
Kitti Tihanyi
Kitti Tihanyi 7 napja
@Lajos Zsolt Mészáros 👍🏻👍🏻👍🏻
Lajos Zsolt Mészáros
Lajos Zsolt Mészáros Hónapja
Engem is felbusz
Bálint Bukta
Bálint Bukta 3 hónapja
Peti, b*meg, miért nem szeleteled azt a dinnyét??
Kovács Dávid
Kovács Dávid 3 hónapja
Újra elérhető a videó! @Videómáni Peti kérlek ne töröld!
TAD 1
TAD 1 3 hónapja
Ez olyan, mint amikor a 10 éves kölök azt mondja, amikor egy felnőttnek köszön, hogy jó napot! A szülők a hibásak, hogy egy ilyen majmot nevelnek a kölkükből!
Ch Tv
Ch Tv 3 hónapja
Látom nem sokáig volt privát! De sok ideig bátad
Adipapi77
Adipapi77 3 hónapja
Fiú vagy lány fiú névvel
Eliot's Channel
Eliot's Channel 4 hónapja
Azért az durva, hogy egyes '' felnőtt '' emberek nem értik az iróniát és a szarkazmust (amiről gyakorlatilag az egész csatorna szól) :D Továbbá még HA komolyan is gondolta volna a szúrkálódást (mert ez ennél nem több, nem hogy kifigurázás vagy cikizés) akkor is meg van a szíve joga ahhoz, hogy véleményt alkosson. El is mondja, hogy tiszteletre méltó, hogy a kis srác figyel a környezetére, de kajak kicsit túltolja (pláne azzal a vasúti korláttal meg a kátyús úttal). Egyébként más kommentelőknek igaza van, hogy tök jó reklámot kapott a fiú, a község és a környezetvédelem. Nem értem miért lettek ennyire túlérzékenyek az emberek 2020-ra. Eléggé kiábrándító. Amúgy meg ha valakinek nem tetszik miért kell beleugatni és ide kommentelni?! Ha nekem sem tetszik valami, akkor nem nézem meg. SŐT még a saját édesanyja is viccel a kisfiúval és nevetnek EGYÜTT. Remélem Peti sose áll le a tartalomgyártással és figyelmen kívül hagyja a sok gyűlölközőt. EZ CSAK KIBASZOTT IRÓNIA ÉS SZARKAZMUS. Vicc, nevetni kell rajta, ha nem tartod viccesnek az sem baj mert megnézed a videóját és a reklámokat, így ő lesz gazdagabb :'D
Éva Unyi
Éva Unyi 4 hónapja
Angol királynő is elírta sírok😂😂😂
Tamii ॐ
Tamii ॐ 4 hónapja
Imádom 😁 ebben a videóban semmi sértő nincs! Az anyja reakciója meredekebb, mint az egész videó! 😅
Nagy Zeno
Nagy Zeno 4 hónapja
XD mini Sheldon (nem bántásbol)
Ferenc Orsós
Ferenc Orsós 4 hónapja
Én nem bírom a kommenteket. Szerintetek Peti komolyan gondolta amiket mondott. És egy szintü beszólások vannak mind a videóban mind a kommentekben. Peti eddig is ilyen videókat tett fel, na és ha nem tetszik ne nézd mag booom megvan oldva.
András Farkas
András Farkas 3 hónapja
Csak hogy Peti nagyon toxic.
Solyi Dani
Solyi Dani 4 hónapja
Fájdalom...
Actuated Corn
Actuated Corn 4 hónapja
Ha egyszer meglátom őt Almásfüzitőn vagy Almásfüzitő felsőn, akkor tuti nyomok neki egy kürtöt
Mark
Mark 4 hónapja
Ezzel a videoval semmi baj nincs :D ha engem parodizalt volna ki valaki igy az eg vilagon semmi bajom nem lett volna vele....nem tudom mit sirnak mar megint az internet igazsagosztoi....
Megdorgáltak a máltai üzletasszonyok 📷📈
12:53
Elájultam a Csodálatos Hölgyeményektől! 👸
10:54
REJTÉLYES POLITIKAI HAZUGSÁGOK
9:30
Herbál Reality
Megtekintés 45 E
GODZILLA VS. KONG | Kritika
12:12
RetroShock!
Megtekintés 34 E
Leghasznosabb Konyhai Eszközök | Viszkok Fruzsi
8:59
Befenyített a Csövesbánat Fárajó
10:46
Videómánia
Megtekintés 2,3 M
Dancsó Péter törli a múltat
07:56
Puzsér Róbert
Megtekintés 490 E
Tiszteletet parancsol a Fogtündér
10:03
Videómánia
Megtekintés 1,2 M
Indokolatlan Youtuberek klipekben 🎵
09:44
Videómánia
Megtekintés 1 M
I Spent 24 Hours In A Doomsday Bunker
11:59
Bizarr Régi Reklámok #1
10:11
Videómánia
Megtekintés 2,4 M
REJTÉLYES POLITIKAI HAZUGSÁGOK
9:30
Herbál Reality
Megtekintés 45 E
GODZILLA VS. KONG | Kritika
12:12
RetroShock!
Megtekintés 34 E
Leghasznosabb Konyhai Eszközök | Viszkok Fruzsi
8:59
TwinsFromRussia latest tiktok #shorts
0:53
웃웃TwinsFromRussia
Megtekintés 38 M
Keménymag (2021-04-13) - HÍR TV
42:25
Hír TV
Megtekintés 27 E
Sen Çal Kapımı 39. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)
0:46